top of page
IMG_5893.jpg

MISSIE

Ik ben een NASM gecertificeerd personal trainer en mijn missie is om vrouwen die gezonder en fitter willen worden (en blijven) te helpen hun doelen te bereiken én te behouden. Mijn trainingen en coaching draaien om Empowerment: Fit en krachtig worden, zowel lichamelijk als mentaal. Gooi het roer om, neem het heft in eigen handen, ontwikkel een sterk lijf en een krachtige mindset.

En laat mij jou daarbij helpen.

Fitness gaat over meer dan alleen een mooi slank figuur krijgen. Het geeft je meer energie, een hogere verbranding, een betere weerstand, een sterkere geest, je gaat beter slapen en kunt beter met stress omgaan.​ Kortom: niet alleen je uiterlijk, maar ook je kwaliteit van leven gaat er aanzienlijk op vooruit.

VISIE

Mijn intentie is om jou goed te leren bewegen, een breed scala aan effectieve oefeningen aan te leren en je de handvatten te geven die je nodig hebt je een duurzame gezonde levensstijl eigen te maken, zodat je na een tijdje zelfstandig verder kunt en mij niet meer nodig hebt. Uiteraard mag je na het personal training traject op mij terugvallen als je vragen hebt of behoefte hebt aan inspiratie. 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

 • Op maat gemaakte, doelgerichte effectieve trainingen

 • Heldere, op wetenschappelijke inzichten gebaseerde informatie over training en voeding

 • Uitdagende workouts

 • Bereikbaarheid via Whatsapp voor vragen en advies

 • Voedingsadvies & coaching

 • Liefde voor je lichaam, niet alleen om hoe het eruit ziet, maar om wat het allemaal kan

WAT VERWACHT IK VAN JOU?

 • Commitment

 • Bereidheid om uit je comfortzone te gaan (ik zal je nooit hard over je grenzen trekken, maar we gaan wel ongemak opzoeken)

 • No excuses!

 

DIPLOMA'S

Mijn Personal Training certificaat heb ik behaald aan de National Academy of Sports Medicine (NASM)

Naast mijn Personal Training diploma, heb ik een bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Deze heb ik behaald aan de Hogeschool van Amsterdam. 

MIJN VERHAAL

Ik ben 46 (bijna 47) jaar en moeder van twee kinderen: een dochter (14 jaar) en een zoon (10 jaar) Van kinds af aan hou ik van sporten en bewegen. Ik ben nooit dol geweest op teamsport, mijn liefde gaat vooral uit naar individueel sporten. In mijn jeugd en adolescentie heb ik een paar jaar op de dansacademie in Amsterdam gezeten (niet afgemaakt helaas) Tijdens mijn studie SPH aan de Hogeschool van Amsterdam maakte ik kennis met krachttraining en sindsdien ben ik daaraan verslingerd.

Ik heb ook een hele periode gehad dat ik niets aan sport deed. Vanaf de zwangerschap van mijn eerste tot bijna een jaar na de geboorte van mijn tweede (een periode van bijna 6 jaar) heb ik niets gedaan en ben ik flink wat aangekomen (ik hou heel erg van lekker eten) En toen was ik opeens zó klaar met mezelf! Ik voelde me niet fit, had altijd lage rugpijn en was niet blij met het lichaam dat ik in de spiegel zag. Toen heb ik het sporten weer opgepakt en ben gezonder en bewuster gaan eten. In 12 weken viel ik 12 kg af. Maar het belangrijkste: ik voelde me energiek, zat lekker in mijn vel, rolde weer over de grond met mijn kinderen, rende en klom met ze mee in de indoor speeltuin en voelde me zelfs weer op mijn gemak in het zwembad... Kortom, ik voelde me 10 jaar jonger!

 

In 2015 vroeg de eigenaar van de sportschool waar ik trainde mij op een dag of ik daar als fitness coach wilde komen werken en die kans heb ik meteen met beide handen aangegrepen. Ik ben toen direct de opleidingen tot algemeen fitnesstrainer en Personal Trainer gaan volgen. Deze heb ik beide met succes afgerond. Het helpen van mensen om gezonder, fitter, slanker en sterker te worden maakt mij erg gelukkig. Ik hoop dat ik jou ook mag helpen!

CONTACT

Sarah Rosier Personal Training

sarahrosierpt@gmail.com | Tel: 06 - 46 15 02 83

Veenendaal

 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle

Bedankt voor de inzending!

bottom of page