top of page

Klaar om te investeren in je gezondheid?

Om nu eens echt je doelen te bereiken én te behouden?

Wil je een duurzame gezonde leefstijl aanleren, waarin je nog steeds kunt genieten?

En wil je dit alles onder professionele begeleiding doen?

Ik help je heel graag!

Ik kom naar je toe met de benodigde materialen. Met een programma dat is afgestemd op jouw doelen en wensen gaan we doelgericht aan de slag. Ik werk vanuit Veenendaal en in een straal van 10km daaromheen.

PERSONAL TRAINING IN DE BUITENLUCHT

Sporten in de buitenlucht is heerlijk! In Veenendaal en omgeving zijn er diverse locaties waar ik met mijn klanten kom om te trainen. We maken gebruik van diverse materialen en je eigen lichaamsgewicht.

PERSONAL TRAINING IN EEN PRIVÉ STUDIO

In Veenendaal Oost heb ik sinds kort een hele fijne studio waar we in alle rust en privacy kunnen trainen. Gelegen aan de Spiesheem, dus goed te bereiken en genoeg parkeergelegenheid.

PERSONAL TRAINING AAN HUIS

Een training duurt 60 minuten. Trainen met een maatje (Duo Training) is ook mogelijk.

personal-training-voor-vrouwen-in-veenendaal

WAAROM PERSONAL TRAINING

BIJ MIJ?

Wat is een Personal Trainer?

“Een Personal Trainer is iemand die op basis van zijn/haar vakkennis en vaardigheden in staat is om een deskundig en individueel beweegadvies en trainingsplan op te stellen en daarin persoonlijk te begeleiden, gebaseerd op de individuele mogelijkheden van de klant, met als doel de individuele doelstellingen van de klant te helpen realiseren.”

Wat betekent bovenstaande definitie als je met mij gaat trainen?

Voordat we het trainingstraject ingaan, houden we een uitgebreide intake, waarin we jouw doelen en wensen bespreken. Ook vraag ik naar je eetgewoontes, je slaappatroon, stressfactoren, of je blessures of andere pijnklachten hebt en of je medicijnen gebruikt. Waarom ik al deze informatie nodig heb? Omdat lichaam en geest als één geheel functioneren. Alle genoemde aspecten hebben invloed op de vooruitgang die je kunt boeken met trainen. Hoe meer info ik heb, hoe beter ik het trainingsplan op jou kan afstemmen.

Samen met jou formuleer ik jouw doelstellingen op een SMART manier. Jouw lange termijn doelstelling delen we op in enkele korte termijn doelstellingen. Ook doen we een bewegings-assessment: ik vraag je een aantal verschillende oefeningen uit te voeren waarbij ik goed kijk naar jouw bewegingspatronen en een analyse maak van eventuele overactieve en onderactieve spieren.

Op basis van alle verkregen informatie stel ik een trainingsplan op dat naargelang jouw voortgang eens per 6 tot 8 weken bijgesteld wordt. 

Tijdens de trainingen kijk ik goed naar je en geef aanwijzingen en correcties waar nodig, zodat je goed leert bewegen en maximaal effect uit je trainingen kunt halen.

Ook geef ik veel mentale support. Ik zie het als een belangrijke taak om jou te stimuleren je grenzen te verkennen, zowel fysiek als mentaal. Je hebt je mentale kracht nodig om het fysieke te bereiken en omgekeerd zul je merken dat je, als je sterker en fitter wordt, mentaal ook sterker wordt. Je zelfbeeld en zelfvertrouwen groeien.

Tenslotte geef ik uitgebreide theoretische informatie over waarom we bepaalde oefeningen doen, het idee achter de opbouw van je trainingsprogramma en het effect van de trainingen op je lichaam.

Voedingscoach

Naast jouw Personal Trainer, ben ik ook je voedingscoach. Wat houdt dat in?

In het begin zal ik je vragen een eetdagboekje bij te houden, zodat ik goed inzicht krijg in jouw voedingspatroon en waar ruimte is voor verbetering. Op basis daarvan geef ik adviezen over keuzes die je kunt maken wat betreft je hoofdmaaltijden en je tussendoortjes. Ik vertel je over koolhydraten, eiwitten en vetten en geef je lijsten met welke voedingsmiddelen waar in zitten. Ik maak geen uitgebreide voedingsschema's met boodschappenlijstjes. Hierin heb je veel eigen verantwoordelijkheid. Wel sta ik altijd voor je klaar als je vragen hebt of inspiratie zoekt voor lekkere gezonde recepten. Het is mijn intentie om jou een gezonde leefstijl een eetgewoontes aan te leren, die je voor altijd kunt vol houden. Hierbij zal ik handvatten aanreiken waarmee je zelf, in stappen, eetswitches leert maken, waardoor jouw eetpatroon stap-voor-stap gezonder en voedzamer wordt.

Een investering in jezelf

Personal Training is een investering in jezelf. Het is duurder dan zelf sporten in de sportschool of thuis, maar de kans dat je jouw doelen behaalt en een langdurige gezonde leefstijl aanleert is 100 x groter wanneer je het samen met een Personal Trainer doet.

 

Nooit meer doelloos sporten, geen saaie sessies op cardio-apparaten, nooit meer dat ongemakkelijke gevoel dat je eigenlijk geen idee hebt waar je mee bezig bent en niet meer de sportschool sponsoren waar je (voorlopig) tóch niet naartoe gaat.

bottom of page